Gapskratt

Underhaldning

Pål K. Medhus har levd «tå kjaften» i heile sitt innhaldsrike liv. Pål møter folk frå heile landet, heile året. Om du er på besøk her på fjellet, så kjem Pål i bunad og fortel meir enn gjedne om hallingen, dei lokale skikkene, figurene og andre ting du vil ha morsomt av å høyre. Bytt til: eller noe annet bli underhalden av, på ein særs humoristisk måte. Historiane er mange og tek utgangspunkt i både bygd og by. Og aller helst i møtet mellom dei to …

Fyri

Litt lett underhaldning til aperitiff eller som ein del av dagsprogrammet på ein konferanse? Vil du sette dagsorden eller skru opp stemningen eit par hakk før kvelden tek tak? Då blir du og Pål einige om korleis dette gjerast.

Unde

Som Fyritalsmann (programleder/toastmaster) er Pål i eigen klasse. Ein humorist med glimt i auga. Ein fyr det omtrent er umogleg å målbinde. Gjer ekstra stas på anledningen, og få med deg Pål på bordsetet. Det blir lystig, det er heilt sikkert!

Pris fra 18.000,- NOK

Ette

Pål som innslag etter maten? Nei, det er rett og slett ikkje å anbefale. Har du lyst te å ha ekte hallingunderhaldning, så ta det fyri dessert. Dette vil du nemleg ha med deg!