Tilbakemeldingar

Høyrt frå andre

Strømsgodset har hatt stor glede av å samarbeide med Pål Knutsson Medhus i over 20 år!

Strømsgodset reiser hvert eneste år til Bardøla Høyfjellshotell med våre samarbeidspartnere, og vi fyller hotellet med over 300 deltagere hver gang. SIF-treffet på Bardøla er den viktigste nettverksaktiviteten vi har på vår kalender, og arrangeres normalt i begynnelsen av mai.
Inviterte til dette treffet er beslutningstagere, daglige ledere i bedrifter fra Drammensregionen, med ledsagere og gjerne barn. Normalt er det over 100 bedriftsledere samlet i denne weekenden på Geilo.

En av de viktigste suksesskriteriene på dette årlige treffet er Pål Knutsson Medhus!

Helt siden starten, på slutten av 90-tallet, har Pål Medhus fungert som aktivitetsleder og toastmaster i disse helgene. Han har arrangert familievennlige aktiviteter på lørdagene, med stor suksess og stor deltagelse, mens festmiddagene på lørdagskveldene er gjennomført med en tilstedeværelse, en humor og tydelighet som er fullstendig enestående.

Strømsgodset har også – ved noen anledninger – benyttet Medhus som foredragsholder og som fasilitator av diverse faglige aktiviteter med stor suksess.

Medhus har en enorm erfaring og særdeles god kunnskap om relasjonsbygging, samhandling og nyttige mekanismer som er relevant for våre gjester. Pål Knutsson Medhus er en unik entertainer, men mye, mye mer enn en stand up komiker. Men han er også det! «Alle» i Strømsgodsets nettverk er overbevist om at mannen er Norges morsomste! Folk koser seg i Medhus’ selskap, blid, imøtekommende, raus og positiv.

Strømsgodset planlegger, selvfølgelig, nye turer til Bardøla – også i 2021, og datoen settes aldri før vi vet at Pål Knutson Medhus er tilgjengelig.

Han har også vært benyttet som konferansier ved en rekke arrangementer for oss, som f.eks KICK OFF med over 1200 tilskuere i salen.

Rune Marthinsen
Markedssjef Strømsgodset

Engasjert, engasjerende og kunnskapsrik foredragsholder.

Jeg har vært så heldig å ha deltatt på flere kurs og seminar der Pål har vært foredragsholder, innleder eller konferansier. For meg er engasjement og kunnskap alfa og omega i forhold til om jeg skal ha en god opplevelse av et foredrag/innlegg. Og Pål leverer hver dag.

Pål snakker om det som er viktig i det å bygge bedrifter i et fremtidig perspektiv, som også er bærekraftige. Han stiller de gode spørsmålene, som får oss til å tenke over egen bedrift, også i en større sammenheng. Pål svarer godt på innkommende spørsmål. Han balanserer alvor og humor på en utmerket måte. Det er rett og slett en glede å delta når Pål foreleser, jeg ler og lærer i skjønn forening.

Pål anbefales på det varmeste.

Ingunn Strand
Blue events

Pål Knutsson Medhus er å anbefale!

Lang erfaring, gir gode og konkrete råd og jobber målrettet for at du skal oppnå ønsket resultat. I tillegg har han et bredt nettverk og er ikke redd for å tenke utenfor boksen.

Ina Therese Trælnes
Visit Plura

Jeg har nylig hatt den glede av å delta på kurs i opplevelsesøkonomi i regi av Pål Knutsson Medhus.

Dette var kort oppsummert en god opplevelse. Medhus presenterte et gjennomtenkt konsept med gode verktøy, forsterket med eksempler fra egen erfaring, og var samtidig flink til å få deltakerne til å forstå hvordan dette konseptet kunne realiseres i egen bedrift.

Jeg vil tro veldig få i Norge kan by på mer enn Medhus innenfor dette området. I kombinasjon med hans lune humor ble samtlige kursdeltakere inspirert til å utforske egne muligheter. Som alltid er det en utfordring å skulle komme tilbake til hverdagen og ta en ønsket opplevelse fra tegnebrettet til virkelighet, men for å fasilitere denne prosessen fikk deltakerne tilgang til en elektronisk portal med verktøy og direkte bistand fra Medhus både underveis og i etterkant av kurset.

Jeg anbefaler sterkt at bedriftene som deltar på dette opplevelseskurset stiller med noen fra ledelsen. Det gir bedre forutsetninger for i ettertid å kunne prioritere og implementere forslag til gode opplevelser for kundene (eller rettere sagt deltakerne) i egen bedrift, samt forstå det økonomiske potensialet som ligger i denne nye økonomien.
Ta gjerne kontakt med undertegnede hvis spørsmål.

Jan Helge Østensen
Skien Fritidspark

Pål har opplevelsesbrillene på….bestandig!

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Pål gjennom mange år. Utallige kurs, opplevelsesutvikling, foredrag om mye og mangt, diskusjoner om bærekraft, som konferansier, utvikling av en egen personaskolleksjon eller livsstilsegmenter for Trøndelag er noe av det som står på «oppgavelisten».

Pål er en av de mest kreative, nytenkende og løsningsorienterte personene jeg har samarbeidet med. Uansett oppgave så har han vært dedikert og har levert både kvalitet og kunnskap.

Line Renate Samuelsen
Visit Lofoten

Pål K Medhus har vore ein aktiv bidragsytar i nesten alle dei 25 åra som Hallingtreff har vorte gjennomført.

Mest som Fyritalsmann under festmiddagen.

Mange av våre deltakarar har eit nært og godt forhold til han og dei ulike figurane han har teke fram til kvart einskild høve.

I samband med Hallingtreffet som vart arrangert i januar 2021, så måtte vi som arrangør finne ei anna form for gjennomføring.

Her har Pål verkeleg synt oss kva som bur i han av kunnskap som går i retning av gjennomføring på digitale flater.

I dette samarbeidet har Pål vore ein svært aktiv bidragsytar.

Noko som gjorde sitt til til at gjennomføring av vårt fyrste Digitale Hallingtreff vart ein suksess!

Pål held, i høgaste grad, lokale forteljartradisjonar i hevd.

Lars Riise
Hallingtreff

Hvitserk of Norway fikk masse kunnskap og mass inspirasjon av oppleveseskurset til Pål Knutsson Medhus. Vi opplevde kurset som veldig nyttig og tilpasset våre mål, utfordringer og arbeidshverdag. Pål er en insiprerende og engasjert foredragsholder som er svært dyktig til og tilpasset kurset til målgruppen. Vi kan absolutt anbefale han videre.

Marit Vidnes
Hvitserk of Norway

Kjære kjære, Pål!

For ein kveld du skapte❤️

Du er ein magikar som trøllbind med kløkt og vidd, med hjarte og hjerne, med røta og himilstrekk!  Du skapar dåmen kring bord, lyden av samvær, kjensla av noko større, noko samlande, noko som treff både trauste dølar og fjonge byfølk. At ein Valdris kan bli sæl i ein Halling er du eit knakande gøtt bevis på!!! Ydmyk og takknæmleg.

Eivind
Jubilant